Kaikki, mikä nähdään rakkauden silmin, on kaunista. Christian Morgenstern

perjantai 9. joulukuuta 2011

Eläintarha

Yksi juttu mistä tykkään on koriste-esineet. Niin ja niistä eläinaiheiset on lähimpänä sydäntä. On pakko sanoa, että kiistämättä yhdet kauneimmista koriste-esinesitä tekee Lomonosov. Näitä ei ennen saatu kun rajan takaa. Ja sieltä nämä kumpainenkin esine on aikoinaan tuotu. Mutta nykyisin kirpputorien pöydissä näkyy näitäkin. Usein hyvin kalliiseen hintaan. (vaikken sano, etteikö näiden taitotasosta saisikin maksaa)

Nämä kumpikin esine on saanut paikan ruokailutilan vitriinin päältä.


Leijonan löysin punaisen oranssilla värityksellä Lomonosovin nettisivuilta. Hintaa näyttää amerikan markkinoilla olevan n.30e. Niin ja tähän hintaan lisätään vielä jotain laivauskuluja yms. Toisella saitilla (edelleen amerikoissa) hinnaksi tulikin jo n.60e.

Oman värin hinnaksi en voi mennä mitään vannomaan, nimittäin eri värityksellä voi ja usein onkin oma hintansa. Ja oma versioni eroaa hiukan nettiversiosta.
No tämä viinikarahvi, joka meillä ei kyllä palvele käyttötarkoitustaan on ihanan koboltinsininen, kauniine kultaisine ja oraseine korostekohtineen.
Niin ja leijonan muotokin on veikeä, kuten allaolevasta sivukuvasta näkee, sillä on pyöreä otsa ja nenä. Harjassakin on kivoja kohokiehkuroita.
 


Toinen esine on piikkisika. Tämä on ollut minulla ihan lapsesta saakka. Usein sen reikiin olen laittanut kuivakukkia pystyyn.

Netissä sen löytää myynnissä kynätelineenä sivuilta. Tämä aarre saakin siellä hinnakseen n.120e.
No näistäkään ei taas mennä mitään sanomaan, koska näillä hinnoilla ollaan ameriikanmaalla.

No hinnasta viis, tunnearvo on näissä se tärkein. Tämäkin symppis kaveri, kun on tuijotellut minua niin kauan.


Tarvis näköjään opetella sitä venäjänkieltäkin hiukan enemmän, (alkeeita harjoteteltu) että ymmärtäisi hiukan enemmän moista säkkyröistä :>  Auttaisi kovasti kun eksyy sivuille, jossa muutama lause englanniksi ja loput venäjäksi. Siinä on sitten mukavaa sukkuloida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti